Τεσσάρων γωνιών πίεσης γυαλίζοντας μηχανών οπτικών ινών εξοπλισμού μπαλωμάτων μηχανή παραγωγής συνδετήρων σκοινιού γρήγορη
1PCS
MOQ
negotiation
τιμή
Four Corner Pressure Polishing Machine Fiber Optic Equipment Patch Cord Fast Connector Production Machine
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: HICORPWELL
Πιστοποίηση: IEC 60794-2-10/11
Αριθμό μοντέλου: Τεσσάρων γωνιών πίεσης γυαλίζοντας μηχανών οπτικών ινών εξοπλισμού μπαλωμάτων μηχανή παραγωγής συνδε
Υψηλό φως:

Γυαλίζοντας μηχανή πίεσης οπτικών ινών

,

Γυαλίζοντας μηχανή πίεσης τεσσάρων γωνιών

,

Οπτική γυαλίζοντας μηχανή ινών τεσσάρων γωνιών

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ένα κομμάτι σε ένα χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs την εβδομάδα
Προδιαγραφές
Όνομα: Τεσσάρων γωνιών πίεσης γυαλίζοντας μηχανών οπτικών ινών εξοπλισμού μπαλωμάτων μηχανή παραγωγής συνδε
Συνδετήρες: SC FC ST LC MPO MTP MTRJ
Τύπος: Τετραγωνική γυαλίζοντας μηχανή πίεσης
60rpm: Το αλέθοντας πιάτο είναι λιγότερο από 0.015mm
Χρήση: Στίλβωση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V (εναλλασσόμενο ρεύμα), 50Hz
Πυρήνες: 18 20 24
Χρονόμετρο: Η περιστροφή Omron, κλειδώνει το ψηφιακό χρονόμετρο, οποιοσδήποτε συγχρονισμός
Περιγραφή προϊόντων

Τεσσάρων γωνιών πίεσης γυαλίζοντας μηχανών οπτικών ινών εξοπλισμού μπαλωμάτων μηχανή παραγωγής συνδετήρων σκοινιού γρήγορη

 

Η οπτική γυαλίζοντας μηχανή ινών στη βάση των διεθνών καθολικών προτύπων και της μακροπρόθεσμης εμπράγματης εμπειρίας, αυτό υπερβαίνει τις απαιτήσεις για τη γεωμετρία προσώπου GR-326 τελών, και αυτήν την ίνα που η οπτική γυαλίζοντας μηχανή προσαρμόζεται στη συμπίεση και New Ι. PC τεσσάρων γωνιών. Η τεχνολογία κατόχων παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα στη βιομηχανία. Καμία μεταβλητότητα στο αποτέλεσμα όταν γυαλίζοντας 1 ή 24 συνδετήρες, Jig θα είναι εγκατεστημένος σταύλος, και συμπαγές μέγεθος.


Αυτή η οπτική γυαλίζοντας μηχανή ινών μπορεί να επεξεργαστεί την άριστη ποιότητα στίλβωσης δύναμης τελών συνδετήρων. Σε Hicorpwell, αυτός ο τύπος οπτικής γυαλίζοντας μηχανής ινών που σχεδιάζεται για την παραγωγή όγκου, υψηλή παραγωγικότητα. Για περισσότερους, η οπτική μηχανή Poslishing ινών μπορεί να κερδίσει υλικό και χαμηλότερο κόστος για.


1 η συμβατότητα των εξοπλισμών 0ther όταν σχεδιάσαμε αυτήν την γυαλίζοντας μηχανή, ο ληφθείς πλήρης απολογισμός των αναλωσίμων (λειαντική ταινία), Jig & το προσάρτημα χρησιμοποίησαν αυτήν την περίοδο τον ευρύτατα χρησιμοποιημένο προσδιορισμό θέσης 127mm και γωνιών, εργασία συμπίεσης. Το προσάρτημα μπορεί να είναι με άλλη ανταλλαγή εξοπλισμού κατασκευαστών, και δεν διενεργεί οποιεσδήποτε προσαρμογές.


2 εφαρμόζει σε ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού, χωρίς την ανάγκη οποιουδήποτε εξωτερικού εξοπλισμού, έναν τομέα της λιγότερο σταθερής παραγωγής. Καθ' όσο είναι απαραίτητο σύμφωνα με την αντικατάσταση των κοu'φωμάτων, μπορεί να παραγάγει τους διαφορετικούς τύπους συνδετήρων, κατάλληλους για τις δοκιμαστικές διαταγές παραγωγής και επιστημονικής έρευνας.


Η γυαλίζοντας μηχανή είναι ευπροσάρμοστη και είναι αποδοτική και γρήγορος παρήγαγε όλα τα είδη τυποποιημένου τύπου συνδετήρων οπτικών ινών με αφιερωμένος
Προσάρτημα: Fc/PC Fc/Apc Sc Sc/PC/Apc ST/PC ST/Apc Lc/MU ΑΜ-Rj 8 βαθμοί. Ή 0 βαθμοί Mpo Mpx Mtp, E2000, D4 κ.λπ. BD.

Επιπλέον, η γυαλίζοντας μηχανή είναι σε θέση στους πολωνικούς συνδετήρες οπτικής ίνας Sm, χιλ. και μ.μ. και άλλους εξειδικευμένους τύπους.


Οι ειδικές περιστάσεις, μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το ειδικό προσάρτημα συνδετήρων αιτήματος του χρήστη. Αυτός ο εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο την παραγωγή του συνδετήρα κεραμικός-πυρήνων, το ίδιο πράγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ενέργεια-συνδεμένο συνδετήρα οπτικών ινών, τη σκοτεινή ίνα και τους συνδετήρες οπτικής ίνας φιαγμένους από γυαλί ή πλαστικό και άλλα μικροσκοπικά στοιχεία επίσης και την παραγωγή.


3 λειτουργία απλή, κατάλληλος να απλοποιήσει τις διαδικασίες παραγωγής, να βελτιώσουν την αποδοτικότητα εργασίας. Καθαρισμός προσαρτημάτων, αντικατάσταση κατάλληλος και γρήγορος.


4 εξοπλισμός συντήρησης εξοπλισμού στη χρήση εύκολου να αποφύγει ακριβώς τη διαδικασία την κόλλα και τον καθαρισμό του υπολείμματος για να πάρει Jig τη γυαλίζοντας πλατφόρμα μηχανών.


5 οι συνδετήρες που παράγονται από αυτήν την γυαλίζοντας μηχανή είναι της χαμηλής απώλειας ενθέτων και της χαμηλής επιστροφής απώλειας, καλής ανταλλαξιμότητας και καλής επανάληψης.
Αυτή η η οπτική γυαλίζοντας μηχανή ινών μας έχει επίσης άλλες εντυπωσιακές δυνάμεις όπως: Υψηλός - ποιοτικό αξιοπιστία και Versatilit, υποβαλλόμενος σε θερμοθεραπεία, ανοξείδωτο για την καταπληκτική ακρίβεια, διάρκεια και εύκολη λειτουργία.


6 οι Well-Chosen γυαλίζοντας ταινίες μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, χαμηλότερο κόστος παραγωγής και να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων επίσης.

 

 

Τρόπος πίεσης
σπείρα 4 Απώλεια ενθέτων 0,3 DB (SM)
0,2 DB (ΚΚ)
ικανότητα στίλβωσης (ανώτατη) SC, FC, ST: 20, 48 μονάδες LC: 24, 48units Επιστροφής απώλεια 50 DB (PC)
60 DB (APC)
γυαλίζοντας τύπος συνδετήρων FC, SC, ST, LC, MU, MTP, MPO, MTRJ ΚΑΙ ΟΎΤΩ ΚΑΘΕΞΉΣ Ακτίνα 10~25mm
η μηχανή 90rpm περιστροφή, επανάσταση 2rpm Όφσετ 50 μ Μ
διάσταση 230*230*255mm Κάτω από την περικοπή 50nm
μέγεθος ταινιών 5 " “ Επανάληψη 0.1dB
βάρος 24KG Ανταλλαξιμότητα 0,2 DB
Τάση εισαγωγής 100-120VAC, 50/60Hz ή 220-240VAC, 50/60Hz Θερμοκρασία κατάστασης εργασίας -10 _+40º Γ
γυαλίζοντας κύκλος 2.83mins Βαριά διάτρηση 500g ή 250g
Γυαλίζοντας διάμετρος πλαισίων 130mm    
Χρονική ρύθμιση στίλβωσης 0-3min    
Πίεση αντίβαρου 2.1~3.6kgf/cm    
Χρονική σειρά 0-300S    
Χρόνος στίλβωσης 2 λεπτά (γρήγορος τύπος συνελεύσεων)    
  3-4 λεπτά (τυποποιημένοι συνδετήρες)    
Σειρά πίεσης 0~5kg    
Ταχύτητα μετάπτωσης

1.5rpm

 

Τεσσάρων γωνιών πίεσης γυαλίζοντας μηχανών οπτικών ινών εξοπλισμού μπαλωμάτων μηχανή παραγωγής συνδετήρων σκοινιού γρήγορη 0Τεσσάρων γωνιών πίεσης γυαλίζοντας μηχανών οπτικών ινών εξοπλισμού μπαλωμάτων μηχανή παραγωγής συνδετήρων σκοινιού γρήγορη 1

Τεσσάρων γωνιών πίεσης γυαλίζοντας μηχανών οπτικών ινών εξοπλισμού μπαλωμάτων μηχανή παραγωγής συνδετήρων σκοινιού γρήγορη 2

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 86-13480892975
Φαξ : 86-755-23036652
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)